Timing krantartikel in "Hoog en Laag"

Woensdag staat er een artikel van mij in de lokale krant Hoog en Laag.  Achteraf gezien slechte timing of juist niet?
Ik realiseer me dat mensen vooral lezen wat hun aandacht trekt. Waar ze op dat moment mee bezig zijn in hun hoofd. Nu Bitcoin zo laag staat en zo mogelijk nog verder kan zakken naar $5000 kun je nauwelijks aandacht trekken.

De timing voor als je geïnteresseerd bent is natuurlijk uitzonderlijk goed. Ik publiceer immers voor jullie. Het zou niet leuk zijn als men bij "Bitcoin hoog" in zou stappen, ik actuele succesverhalen kan delen, jullie vervolgens de markt zien dalen een paar maanden moeten wachten op rendement. Wel een goede les overigens... 

Bitcoin staat nu lager als ik verwacht had en dit is qua timing voor de instappers natuurlijk een supermoment. Ik hoop dat jullie het principe van laag kopen en hoog verkopen begrijpen en er ook naar kunnen handelen.

Wat er nu gebeurd is eigenlijk voor veel mensen een drama. Een groot deel van de mensen die nu verkopen hebben hun verlies genomen. Ik hoop niet dat ze straks spijt krijgen als ze weer mee willen doen en duurder in moeten kopen. Zolang je niets doet en niets verkoopt heb je nu wel een lagere koers, maar niet je verlies genomen.

Mijn portfolio met Altcoins en Tokens laat zien dat ik het nog steeds 3,5x beter doe als dat ik enkel in Bitcoin had gezeten.. Zelfs als Bitcoin naar $5000 gaat, zou ik in Bitcoin een jaarrendement hebben van +500%. Nu dus 3,5x zoveel.  Voor dit jaar hebben we denk ik (alleen) nu weer een soortgelijk instapmoment. 

Je moet wellicht een pionier zijn, een visionair zijn en een sterk karakter hebben. Je loopt voorop, je wijst anderen de ogenschijnlijk onbegaanbare paden die ik al eerder bewandeld heb. De meesten begrijpen en zien het nog niet. Zo steken mensen nu eenmaal in elkaar.

Ik ben trots op de mensen om me heen, die vertrouwen in me hebben en deze wilde rit bewust mee maken! 

Ze hebben allemaal gelukkig de mindset er voor lange termijn in te zitten. 

 

Voor diegene die me verketteren. Lekker makkelijk als alles in de min gaat... en maar lachen.

Jammer dat jullie nog niet door hebben waar het werkelijk om gaat. Blijf maar lekker kortzichtig  en vooral de (overwegend negatieve) media volgen. Vooral niet zelf denken maar elkaar napraten.

 

Ik weet in ieder geval voor mijzelf dat ik de mensen om me heen al jaren heb geattendeerd op dit fenomeen. Zij kunnen in ieder geval nooit zeggen dat ik het voor mijzelf heb gehouden en dat zij geen kansen  hebben gehad.

 

Laten we eens kijken wat er gaat gebeuren als ik nu voor €1000,00 Bitcoin koop. (0,1862544 BTC).
Ik zal geregeld de waarde publiceren op de site.