Bitcoin gaat door twee van mijn trendgrenzen, way is up now!

Ik zet bij elke Coin en Token op de charts trendlijnen. Naast alle andere tools geeft mij dit een aardig idee wat er gaat gebeuren. Bitcoin gaat omhoog en is weer door de $7600 grens gegaan en lijkt het weer naar de zin hebben boven deze grens. Hij heeft m inmiddels al een keer getest. Daarnaast heb ik ook een trendlijn gezet voor de hoogste momenten in de dalende trend. Inmiddels zit Bitcoin hier nu ook boven en heeft ook deze lijn getest.

Dit zijn hele goede tekenen.

Als je "de boot" nog niet hebt volgeladen dan vind ik dit een goed moment. Voor mij een teken dat de kans groot is dat er een nieuwe cycle komt en die is zoals alle voorgaande keren omhoog. En elke keer hoger als de vorige cycle. Buckle up! Gaan we deze maand nog naar ruim $13.500?

De nieuwe cycle is overigens van nu tot en met het einde van de volgende grote correctie. 
Ik verwacht dat ik me met de volgende correctie bezig ga houden als Bitcoin boven de $60.000 staat...

Eerst maar weer genieten van de groene cijfers.