Bitcoin eind februari op $13.500? UPDATE5

Het blijft natuurlijk speculeren. Grappig is wel dat ik het spelletje aardig door heb  en vaak aan de goede kant zit. Heb ik gelijk?....

We gaan het zien. We hebben een enorm volume (omcirkeld) gezien op het dieptepunt. Er is dus veel BTC gekocht. Ik heb mijn huiswerk even gedaan en kom tot een projectie voor de rest van februari.

De blauwe lijn laat een minimale ontwikkeling zien van wat ik denk dat Bitcoin gaat doen. Het kan zijn dat BTC hier en daar een keertje onder de blauwe lijn komt maar zal het m.i. beter doen dan de blauwe lijn. 

Daarna komen we in de maand maart en dan mag je de gordels vastmaken voor verdere groei. Hele grote groei. 

 

UPDATE1
Op het moment van dit schrijven is het 15 februari. Mijn prognose is ruim in orde. Bitcoin presteert goed boven mijn blauwe lijn. De eerste grens van $7600 is vandaag (een dag eerder) gepasseerd.

De volgende grens is rond de $12.000 deze staat gepland rond 23 februari. Het zal me niets verbazen als dit eerder is....

UPDATE2

Bitcoin neemt weer even een verrassende route. Zo denk je dat je voor op schema ligt en zo besluit Bitcoin om even zijwaarts te gaan. Deze beweging heeft ook voordelen. Eindeloze groei kan nu eenmaal niet en moeten correcties testmomenten in zitten. Het voordeel is dat er een meer en een gezonder fundament wordt gelegd voor grotere groei. Deze ontwikkeling past dus prima in mijn projectie voor Bitcoin. Het duurt mogelijk alleen (weer) een week of weken langer... Thats all.   

 

Ik ben maar een handig amateurtje, geen financieel adviseur. Dit is enkel wat ik denk dat er gaat gebeuren.

Update 3

We zien nu de zijwaardse beweging. Hier heb ik ook weer trendlijnen aangegeven. Zeg maar de "snavel".

Als Bitcoin onder de onderste snavellijn komt dan kan hij zakken tot $8000. Als hij boven de bovenste lijn komt van de snavel dan gaat hij weer omhoog. De volgende halte is door de rode lijn. Als hij hier boven blijft dan gaat Bitcoin weer forst omhoog is de verwachting.

Als je het mij vraagt..... Ik zie de coinmarketcap weer groeien. Dit is voor mij een bevestiging dat ik denk ik goed zit met de groei naar $13.500. Uiterlijk voor 1 maart heb ik gezegd. Dat kan nog, maar wellicht dus iets later...

 

 

Update 4: 28-2-2018

Het duurt en het duurt maar. Liggen we nog op koers?

Je kan zien dat Bitcoin door de bovenste lijn van de "snavel" is gegaan en toch langzaam richting de rode lijn beweegt. Dat is dus een goed teken. Als Bitcoin ergens door die rode lijn gaat hebben we dus nog steeds de piekmomenten van de dalende trend doorbroken, ondanks dat dat nu niet op $13.500 ligt maar op zo'n $11.000  of later nog lager dan $11.000. Het gaat om het doorkruisen van die rode lijn en er boven blijven.

 

Ik ben maar een handig amateurtje, geen financieel adviseur. Dit is enkel wat ik denk dat er gaat gebeuren.

Update 5: 3-3-2018

Bitcoin is door de rode lijn gegaan en heeft dus die trend doorbroken. Dat is erg mooi! De vorige keer toen Bitcoin de trendlijn raakte volgde hij de gele lijn. Dat doet hij nu dus niet. Dat wil voor mij zeggen dat de kans groot is dat Bitcoin het anders gaat doen en op weg omhoog is. Als ik naar de ontwikkelingen kijk dan lijkt het er op dat ook een goede impulswave ontstaat. Dat wil zeggen (kijk zelf ook eens op een bitcoin grafiek) dat we van 6 februari tot 20 februari een mooi klim hebben gezien, van 20 februari tot 25 februari een correctie en van 25 februari tot ? een grotere klim moet komen, waarna een kleine correctie komt vergelijkbaar met 20-25 feb en dan weer een mooie klim.

Dus het tijdsbestek blijft wanneer wat gaat gebeuren blijft schatten, maar dat Bitcoin goed in te schatten gewoonten heeft zie je steeds weer.