De walvissen komen er aan!

In een eerder artikel over de zogenaamde walvissen heb ik al eea uitgelegd. Ze komen er weer aan...

Ik vertel in het blog stap voor stap waar ik denk dat we naar toe gaan. Kijk voor de grap eens terug... Het is de moeite waard om regelmatig de artikelen te lezen.

Hier is er weet zo een.

Ik heb er weer een grafiekje bij gedaan om te laten zien hoe ik mijn informatie uit het netwerk en het nieuws getoetst heb. Ja wat ik jullie steeds vertel is niet zomaar wat, maar een optelsom van diverse zaken en het toetsen en interpreteren daarvan.

We komen gestaag uit het dal en ik heb eerder gemeld dat we met Bitcoin weer onderweg zijn naar 13.500 eind februari. Daarna gaat het pas echt weer "los".

Waarom ik hiervan overtuigd ben?

Als je naar de kaart kijkt dan zie je de blauwe lijn die ik 14 februari gepubliceerd heb over de weg naar $13500 eind februari. Deze lijn wordt prima gevolgd.

Het eerst volgende punt voor Bitcoin is dus rond die $13500. Net daaronder of op dit punt doorkruist Bitcoin weer een tredlijn omhoog, nl de hoogste waarden in de dalende markt. Vanaf dat moment verwacht ik een kleine stabilisatie (hooguit enkele dagen) waarbij bitcoin deze grens mogelijk een paar keer aantikt. We noemen dit testen.

Omdat die trendlijn doorbroken is en getest gaat worden, worden de walvissen wakker. De kans dat de weg omhoog gaat is statistisch gezien extreem hoog, dus ze durven weer met het grote geld. Vanaf dat moment zie je ook de Altcoins en Tokens weer knallen. De walvissen zijn handelaren en zullen voor het grootste deel gaan speculeren. De coinmarketcap gaat weer door het dak. 

We gaan het samen zien gebeuren en genieten in maart!

Ik hoop zo dat niemand in mijn netwerk in paniek verkocht heeft met verlies. 

Je geduld gaat beloond worden! 

Ondanks de grote hoogten ga  ik voorlopig niet verkopen.

Ik zeg het nog maar een keer. Ik word pas weer alert rond de $60.000 voor Bitcoin. Dan pas verwacht ik een EVENTUELE volgende forse correctie.