Bitcoin doet raar. Grootschalige manipulatie UPDATE

Bitcoin presteert niet zoals het op een "natuurlijke" manier zou moeten doen. Heb ik het mis met de prognose. Ja, en velen met mij heb ik gezien. Hoe kan dit?

Er moet iets anders aan de hand zijn. Ik heb onderzoek gedaan en dit blijkt ook zo te zijn.

Het is begonnen met verklaringen van een in eerste instantie onbetrouwbaar lijkende vrachtwagen chauffeur. Hij is te vinden op Facebook onder de naam: "Bitcoin Ben". Ik heb m op mijn facebookpagina gedeeld: https://www.facebook.com/Cryptoskompas.nl/

Hij stottert een beetje en maakt zo nu en dan een geintje, maar wat hij beweerd wordt stap voor stap bevestigd in mijn netwerk. Bitcoin Ben is ook gevraagd door Charlie Lee om in het marketing netwerk van Litecoin te komen, waar hij mee ingestemd heeft. Er blijkt veel meer achter deze in eerste instantie simpele man schuil te gaan.

 

Alle crypto's gaan spoedig knallen. Er is nu achter de schermen (beurzen) grote manipulatie gaande en de walvissen worden opgelijnd om de cryptowereld te betreden.

Het kleine plaatje laat zien  dat Bitcoin maar niet door wil breken. Het grote plaatje maakt duidelijk waarom en wat er aankomt.

Omdat er weinig tot geen regulering is in de cryptowereld kunnen ze nu hun gang gaan. Het is echter in hun belang dat de koersen naar grote hoogten gaan.

Omdat mega veel geld klaarstaat zullen de grote jongens de dienst uit blijven maken. Ik had even stille hoop dat de massa mensen een aardig aandeel zouden verwerven binnen de cryptowereld. Die naieve gedachte is nu de nek omgedraaid. We moeten het spel van de groten blijven volgen en doorgronden (meeliften).

Het heeft ook voordelen....Als het grote geld nu de cryptowereld ingaat zullen de koersen gegarandeerd door het dak gaan.

De raket staat startklaar, ze zijn aan het aftellen, we horen het alleen niet. De start zal spoedig een verrassing worden.

 

De vorige raket op basis van marktwerking is uit de lucht geschoten.(toen BTC naar $20.000 ging). De boel is naar beneden gemanipuleerd tot voor hun aanvaardbare koopmomenten en voor ons "verklaarbare" correcties op basis van de Charts. Ze zijn nu te ver gegaan tot een punt dat er iets niet meer klopt en insiders gaan praten. We hebben ze door.

Voor mij is het duidelijk: Nu nog meer als voorheen: kopen en vooral HODL. Trek niets aan van de charts op dit moment. Als de walvissen losgelaten worden kunnen we weer met de kaarten aan de gang. Maar eest dus meeliften op een tsunamie.

 

UPDATE:

Bix Weir heeft een deel van de manipulatie aangetoond. Het is een helder Youtube filmpje.

Hij legt een relatie met data waarop grote aantallen BTC op cruciale data zijn verkocht. De Bitcoin koers is systematisch naar beneden gebracht. Voor het absolute dieptepunt moest Kobayashi, bijgenaamd Tokyo Whale zelfs 3x 6000BTC verkopen. Een en ander is samengespeeld met o.a. de media.

https://www.youtube.com/watch?v=qqdCVle7zD4