Iedereen klaar voor Litecoin?

De puzzelstukken vallen in elkaar.

Op mijn cursussen zag en zie je het logo van Litecoin steeds weer voorbij komen. Als ze me vragen wat mijn nr1 crypto is dan zeg ik Litecoin.  Dat is niet voor niets!
Niet vanwege hype en omdat anderen dit zeggen, maar door eigen onderzoek, om de potentie, de prestaties en afspraken in de markt.

Litecoin was er al klaar voor, maar nu ook de wereld om Litecoin heen.
LitePay is gelanceerd en maakt het mogelijk om in 38 landen betalingen te verrichten met Litecoin.

Diverse monsterlijk grote spelers hebben aangegeven om betalingen te accepteren in Litecoin en dat is nu mogelijk en makkelijk gemaakt. Kijk eens op de site van Litepay.

Hiermee is een enorme efficiency slag gemaakt. Alle transacties op de blockchain, snel, goedkoop en net zo makkelijk van en naar Euro's, USD's etc.

Het duurt niet lang voordat de boel volledig "los"gaat en er een enorme vraag komt naar Litecoin.

Ik hoop dat iedereen inmiddels goed in de Litecoins zit.

Mijn projectie voor dit jaar: Als BTC eind van het jaar richting de $100.000,00 gaat, dan moet Litecoin rederlijkerwijs gewaardeerd worden op $20.000.

BCH staat nu op zo'n $1000,00. Wat er ook met de prijs gaat gebeuren, LTC zal heel snel BCH voorbij zijn. In veel gevallen is LTC dit al, alleen qua prijs nog niet. Zie hier de Flappening site

LTC is een HODL coin. M.i. niet verkopen als hij op $1000,00 staat. LTC wordt denk ik de best presterende coin van 2018!