Exchanges! z.s.m. aanmelden

Op de basiscursus heb ik aangegeven dat de exchanges op een gegeven moment dicht gingen voor nieuwe aanmeldingen. (Binance.com 240.000 nieuwe aanmeldingen in een uur). Diegene die binnen waren konden gewoon handelen, maar nieuwkomers konden zich niet meer aanmelden. Bittrex heeft nog steeds de deuren gesloten voor nieuwkomers, maar er zijn inmiddels weer wat exchanges bijgekomen en getest door mij.

Meld je z.s.m. aan bij de volgende exchanges, ook al doe je er nog niets mee. Je hebt dan in ieder geval een account. Regel ook meteen je 2FA code (google authenticator). Let wel op dat als je de 2FA activeert, je de privecode noteert of een screenshot maakt. Je krijgt dit scherm (met QR-code) maar 1 keer te zien. Je hebt deze privecode nodig om je 2FE code in een andere telefoon te zetten. (Bijv. bij verlies,diefstal of defect).

Ik zet zelf alle inlogcodes, met bijzonderheden, zoals je 2FA privecodes in een excel sheet. Gebruik ook voor elke exchange een ander wachtwoord. Spreiden spreiden spreiden! Niet alleen je coins maar ook je veiligheidsmaatregelen.

Aanmelden en registreren gaat snel en makkelijk bij deze exchanges. Geen ID-bewijzen of iets dergelijks.

 

Dus z.s.m. aanmelden op:

  • Kucoin.com
  • Gate.io
  • Huobi.pro

ForkDelta hoef je je niet op aan te melden. Hier handel je direct op de blockchain. ForkDelta is de verbeterde versie van EtherDelta. Let op: Zet je gasprijs op "8" i.p.v. de standaard "4".

Je kan ForkDelta alleen veilig gebruiken met je LedgerNano S.

 

En denk er aan.... Na het handelen je HODL coins meteen veilig op je Ledger Nano S zetten.

Je hebt je coins en tokens pas echt als ze op de Ledger of een eigen wallet staan.