Bitcoin snelkookpan, Lightning netwerk UPDATE2 26-3-18

Na de grootschalige aangetoonde (o.a. MtGox) manipulatie van de Bitcoinkoers, blijft de weg omhoog op zich wachten. De koers is nog steeds relatief laag en elke keer als BTC een beweging omhoog maakt, krijgt het weer een tik naar beneden.
De walvissen worden opgelijnd en het grote geld kan nog steeds relatief goedkoop inkopen. Er zijn diverse aanwijzingen dat achter de beurzen om crypto's verhandeld worden, waardoor we de volumen niet op de beurzen en de CoinmarketCap kunnen zien. Grote jongens. De instituten met echt veel geld komen nu dus via een achterdeur in de cryptowereld.
Het zou maar zo kunnen zijn dat dat diegene zijn die continue in de mainstream media slecht spraken over crypto's  ;-)

 

Als we nu naar de Bitcoinkoers kijken dan heb ik wat lijnen gezet. Voor diegene die mijn artikelen gelezen hebben weten dat ik naast andere indicatoren vooral trendlijnen zet voor publicaties.

De rode trendlijn vind je in vele vorige artikelen. Dit is de trendlijn van de piekmomenten in deze lang durende correctie. Je ziet dat BTC de lijn even naar boven toe doorbroken heeft en meteen weer gecorrigeerd is naar beneden, Of moet is zeggen gedirigeerd? Ja, dat zeg ik... Sterker nog, gemanipuleerd.

De blauwe lijn is "over all" van "laagste laag" naar volgende "laatste laag". Dit is nog steeds een steigende lijn. Ik denk dat BTC niet door de Blauwe lijn gaat.

FLAG:

Ik heb diverse keren gemeld dat ik denk dat BTC  spoedig door het dak gaat. De Flag die zichtbaar wordt blijft dit idee niet alleen ondersteunen, maar vergroot die kans ook. De druk wordt alleen maar verder opgebouwd door de aanhoudende onderdrukking van BTC. Ik blijf nog steeds van mening (ik heb het al eerder gezegd) dat BTC spoedig naar de $60.000 gaat (zomer?), maar nu in een rapper tempo. Zeker als er een vrije marktwerking plaatsvindt. De Flag is de driehoek van de rood, wit en blauwe lijn.

Lightning Netwerk:

Litecoin speelt een cruciale rol in de onderdrukking van Bitcoin. Waarom?

Alle munten die Segwit proof zijn maken onderdeel uit van het lightning netwerk. Dit netwerk is belangrijk voor de superrijken en instituten omdat dit een centralisatie van die munten betekend. Ja ja, er wordt met man en macht gewerkt om ook een deel van de cryptomunten te centraliseren. Je kunt je voorstellen dat deze munten een cruciale rol moeten gaan vervullen in de cryptowereld. Deze munten moeten door de massa geaccepteerd en gebruikt worden. Daar komt Litecoin weer om de hoek kijken. Litecoin gaat hiervoor zorgen. Onder andere via Litepay.us.

en als betaalsysteem op diverse grote handelsites als Amazon. Op Twitter kun je Charlie Lee volgen. De ene na de andere doorbraak en samenwerking wordt hier kenbaar gemaakt, waaronder ABRA. Uitleg over ABRA in een volgend artikel. Dit is MEGA.
Een verdere centralisering is in de maak, nl d.m.v. de exchanges te verenigen in een soort van Exchange Union.

Hiermee wordt een deel van alle cryptos gecentraliseerd.

Berichtgeving hierover zal voornamelijk naar buiten komen als info over regulering, veiligheid en controle middel. Blijf dan tussen de regels door lezen. Het heeft alleen maar met centralisering en controle te maken van machthebbers. Dit gaat nu ook voor een enorm succes zorgen, dubbele gevoelens dus.

Zolang je je eigen crypto's op je eigen wallet of Ledger Nano S hebt staan, dan ben je gedencentraliseerd. Dat is één van de belangrijkste kenmerken van de meeste crypto's en dat moeten we koesteren en ons hard voor blijven maken.

Ricky blijft meegaan met de flow. Ik neem de ongewenste centraliserende stappen van een aantal munten voorlopig voor lief. Wat coins betreft gaat met LTC het meeste gebeuren. Het grote geld en een aantal grote bedrijven hebben hier duidelijk op ingezet. Hier vindt de "mass adoption" plaats (de horde, de massa's mensen die crypto's gaan gebruiken). Daarnaast blijf ik natuurlijk voornamelijk mijn Tokens HODLen.

 

Ik wacht op een nieuwe trendbreuk door de rode lijn en dat we daar even boven blijven of enkele keren van boven af aantikken. Daar is denk ik een push voor nodig en zal via de media en of Charlie Lee kenbaar worden gemaakt. Daarna gaat de lang opgebouwde druk uit de snelkookpan. Met stoom weet je het niet. Het wil met geweld naar buiten, met een woesj of met en knal.

 

UPDATE: 21-3-18

BTC is inmiddels door de rode lijn en lijkt m van bovenaf een aantal keren te checken. Prima ontwikkeling!

Als BTC het prima vindt boven deze lijn en hij krijgt weerstand bij de lijn. (hij wil er niet graag onderkomen. Dan is er een mooi fundament gelegd voor de weg omhoog.

De coinmarketcap is groen. Het geld vind zn weg dus ook meteen in de Altcoins en Tokens.

Duimen maar.

UPDATE2: 26-3-18

Bitcoin is inmiddels van bovenaf de rode lijn flink aan het checken. As je nu van een afstandje de grafiek bekijkt dan zie je dat BTC inmiddels boven de rode lijn dominantie heeft. Daar komt een enorme volume toename bij die ik onder omcircelt heb. We zien in bij de koers echter weinig gebeuren. Bij zo'n volume had BTC meteen op z'n $9400 kunnen staan. Dit zit dus nog in het vat en voor een signaal dat BTC liever boven de rode lijn wil blijven.

Volumen kun je niet negeren!