Wall Street Cheat Sheet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kijk eens naar de Wall Street Cheat Sheet. Dit is een weergave van onze gevoelens bij de diverse momenten in een marktcyclus. Als je naar de gevoelens kijkt, zie je enige herkenbaarheid bij je zelf.

Deze sheet gebruik ik in mijn vervolgcursussen. Ik heb de sheet er bij gepakt en eens bekeken waneer ik me hoe voelde de laatste weken, maanden. Bij mij is het in ieder geval erg herkenbaar. Op dit moment zit ik qua gevoel tussen "Depression" (hoewel ik beter weet) en "Hope" in. Je weet dat we naar nieuwe hoogten gaan, maar het duurt zo lang en nieuwe dieptepunten worden aangetikt.

Aan de andere kant zie ik enorme handel (duizenden BTC en tienduizenden LTC). Dit zijn walvissen. Met name versnipperde verkopen (kleine man) en grote volumes bij aankopen.

 

Kijk nu ook eens naar de Bitcoin Chart. Zie jij ook overeenkomsten. Denk jij ook dat we aan een nieuwe cyclus gaan beginnen? Van Disbelief naar Hope....

 

Netwerk:

Grote waardering wil ik hierbij uitspreken aan alle mensen die ik op weg heb geholpen in de cryptowereld. In mijn netwerk wordt nu nauwelijks tot niet gehandeld en iedereen blijft "stilzitten tijdens het knippen en scheren". Niemand verkoopt wat en wacht rustig af. Weliswaar met pijn in de buik, maar zeer beheerst. Complimenten!

Het grote plaatje wordt gelukkig begrepen.

Inmiddels groeit de vraag weer naar extra bijscholing. Ik ga op korte termijn weer nieuwe curcussen inplannen!

 

Snelkookpan:

In het vorige artikel over de "snelkookpan" schreef ik over de uitbraak die vroeg of laat moet komen.

Door de huidige ontwikkelingen loopt de druk overigens alleen nog maar verder op.

Ik kreeg vandaag de vraag of er eindelijk al licht aan het einde van de tunnel te zien is. Zeker! Ik kan alleen niet inschatten hoelang de tunnel is.

Verschillende keren waren de onderliggen indicatoren gunstig en kon het gebeuren...

Verschillende keren kreeg ik de deksel op de neus.

Ik houd de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en hou jullie op de hoogte. We gaan samen de weg omhoog liever vroeg of anders laat meemaken.

 

Het is een "no brainer" dat als je met meer geld in Cryptos wil dat dit natuurlijk een geweldig koopmoment is....