Er hangt iets in de lucht...

Het is even rustig geweest op het blog. Het had voor mij ook niet veel zin om iets te schrijven omdat in de "bear market" bij mij in ieder geval niets aan transacties gebeurde. Als je gekapt en geschoren moet je immers stil zitten....

In het vorige artikel over de Wall Street Cheat Sheet gaf ik aan dat ik denk dat we op dat moment tussen "Depression" en "Hope" zitten.

Gezien de koersopleving zou je zeggen dat dat we inmidels in "hope" zouden moeten zitten dan.

 

Soms heb je zo'n gevoel, mede door een opstapeling van globale gebeurtenissen, dat je het idee krijgt dat er wat in de lucht hangt...

Ik ben sensitief, kan makkelijk complexe relaties overzien en dat gevoel komt nu tot een climax.

 

Niemand heeft er iets aan, maar voor mij is het een punt dat ik iets groots verwacht wat uitwerking kan hebben op onder andere de beurzen in het algemeen. Omdat er geen correlatie is tussen de gewone beurzen en de cryptobeurzen kan dat ook positief zijn voor de crypto's.

 

Voor mij gewoon blijven Hodlen en verder afwachten.

Voor diegene die nog willen kopen is het natuurlijk nog een geweldig moment om bij te kopen.