tokens en coins op mijn radar UPDATE1

Enkele coins en tokens op mijn radar. Deze noem ik hier vanwege grote groeipotentie. Dit is gebaseerd op serieuze signalen uit mn netwerk. Geen garantie dus maar voor mij reden genoeg om ze in de gaten te houden en zo nodig (bij) te kopen. Er zijn er natuurlijk nog veel meer, maar daar heb ik minder feeling mee als deze. anderen als deze voor mij dus nog niet noemenswaardig met de (niet) info die ik er over heb... Ik zal nog even via updates wat aanvullingen doe als er gaandeweg meer info komt.

 

UPDATE1:

Bij elke Token of Coin zet ik mijn updates.

Over all: de grote sprongen verwacht ik pas in de zomer. Ik bekijk nu of de curve vergelijkbaar, maar hoger is dan vorig jaar....

 

Theter (USDT).

LET OP! DIT IS EEN SCAM!!!  Er uit en nooit meer gebruiken!!!

Velen gebruiken Theter als "veilige haven" als de markten in de "min" staan.

Theter claimt dat elke coin backup heeft van de Dollar. Dit is bluf en niet waar m.i.

Vroeg of laat, maar waarschijnlijk als een record bedrag in Theter zit  als de markten weer zakken, moet Theter klappen.

Advies: Als je veilig wilt stellen, dan crypto's terugzetten in Euro's en op de bankrekening laten staan. Als het veel is verdelen op verschillende rekeningen (i.v.m. huidige bankgarantie van €100.000 per rekening.

Of HODL (Dit doe ik).

 

 

1) Reddcoin RDD):

De prijs projectie is $0.80

Dit is op het moment van schrijven een groei van 95x oftewel 9500%

Reddcoin heb ik vorig jaar toegevoegd aan mijn portfolio. Op moment van schrijven aangevuld.

Dit jaar wordt m.i knallen!

2) LiteCoin (LTC):

Geduld wordt op de proef gesteld. Dit is nog steeds mijn nr 1 coin! Alleen al op basis van samenwerkingen en toepassingen betalingsverkeer voor de toekomst. LTC gaat o.a. een hele grote bijdrage leveren aan het vervangen van ons SWIFT banksysteem.

3) Dragon Chain (DRGN):

Dragonchain heeft recent al een aantal keren enorme groei laten zien. Zelf heb ik hier nog niets mee gedaan...

UPDATE: Ik ga hier ook niets mee doen.

4) Theta (THETA):

Dit is nog een stille, maar heeft een enorme potentie. Dit gaat denk ik een verassing worden. Ik heb hier vorig jaar "groot" op ingezet.

UPDATE1: Projectie dit jaar is $5,00 en eind 2019 $ 1000,00

Dit is samen met LTC mijn absolute nr1 !

5) EOS (EOS):

Bijnaam de Ethereum Killer. Niet helemaal terecht, maar geeft wel potentie aan. Er worden zo nu en dan veiligheidsissues verwacht en een eerste is er al geweest middels de smart contracts die over het EOS platform lopen. Geen veiligheids Issues voor EOS zelf! Enkel dus voor niet goed dichtgetimmerde programma's op het EOS netwerk.

$250 moet dit jaar denk ik haalbaar zijn. Wel is EOS op het moment zeer gevoelig voor (slecht) nieuws.

Ik heb een deel verkocht en in andere munten gezet. Theta en LTC!

6) Ontology (ONT):

Ontology steigt eigenlijk al een hele tijd en lijkt zich weinig aan te trekken van periodiek dalende BTC momenten.

Inmiddels ben ik ingestapt.

7) Paypie (PPP):

Paypie wordt groot. Haalt het beste uit blockchain en is onlangs een samenwerking aangegaan met Debitum en een Software gigant op het gebied van boekhouden en accountancy in Amerika, nl: Quickbooks. Daarnaast hebben ze de website vernieuwd en hun BETA versie gelanceerd. Vol op goede ontwikkelingen dus.

Het kan eigenlijk niet naders als dat PPP naar grote hoogte gaat. Ik heb hier vorig jaar al op ingezet en heb dit onlangs weer gedaan.

Meerdere coins volgen z.s.m.