Alle crypto lichten op groen!

De "warming up" periode is voorbij. Afgelopen week en deze week zijn er zeer veel goede berichten naar buiten gekomen over verschillende crypto's, exchanges en toepassingen.

 

 Litecoin Foundation is een partnerschap aangegaan met Tokenpay en heeft bijna 10% aandeel gekocht in een Duitse bank om zo interactie tussen crypto's en fiat geld te waarborgen. Dit is voor de crypto's en acceptatie een zeer belangrijke move.

 

Ledger Wallet heeft de Ledger Live App uitgebracht om nog makkelijker te werken met je Nano Leger S en Blue.

De ERC20 tokens kun je in een later stadium via deze app beheren. Voor de Tokens heb je nu nog MyEtherwallet nodig. Neo is ook niet via Ledger Live te beheren. Dat doe je nog via de NEON Wallet.
Inmiddels is ook Zcash en TRX toegevoegd.
Geen geklungel meer met de Chrome Bitcoin en Manager App, maar nu gewoon en makkelijk via Ledger Live.
Download op: https://www.ledgerwallet.com/live

 

Bitcoin heeft een aardige move omhoog gemaakt en staat op moment van schrijven op ca $7400.
Er is een "support level" op $7600-7700, die gisteren al even aangetikt is. Als BTC hier boven komt dan verwacht ik dat dit niveau enkele keren aangetikt wordt, waarna de weg vrij is om naar de $10.000 te gaan. Dit is de volgende  Fibonacci grens.

Ik denk dat we de $10.000 wellicht deze of volgend maand aan gaan halen. Met name omdat alle lichten op groen staan en er veel achter de schermen is geregeld op het gebied van interactie tussen crypto's en fiat geld, regelgeving exchanges en ontwikkelingen van crypto's in het bijzonder. Daarnaast groeit het aantal blockchain toepassingen in het bedrijfsleven enorm.
De grafieken laten voor mij zien dat de kans groot is dat dit ook gaat gebeuren.

 

Heb je je Theta, Litecoin, Digibyte en Neo ingekocht?
Waarom deze?

Dit gaan denk ik de hardste steigers worden de komende maanden voor de HODLERS.
Als je wilt day-traden dan kun je op andere coins en tokens wellicht meer verdienen. De risico's zijn dan wel veel groter.

Zoals jullie weten ben ik voornamelijk een HODLER en beperkt een trader. Ik ben naast HODLER dus beperkt trader en nadrukkelijk geen gokker. Alles wat ik doe is op basis van veel info en weloverwogen beslissingen.

 

Succes allemaal, buckle up en genieten maar.
Jullie geduld en vertrouwen in crypto's wordt beloond.