10-20 september MOON? (met grafieken!) UPDATE 3

Voor de liefhebber heb ik wat charts op een rijtje gezet. Het is niet de dag nauwkeurig, maar ik zal je laten zien waarom ik denk dat uiterlijk 10-20 september de BULLS weer aan zet zijn.
Zoals eerder geschreven kijk ik o.a. naar trends en laagste-laag en hoogste-hoog in steigenden en dalende markten.
Ik publiceer er hier een paar.
Je ziet duidelijk de (driehoek) vlaggen die gevormde worden. In de normale markten vorgt er een BULL run 1,5x hoger als de vorige. In de crypto's is minimaal 2,5x geen uitzondering.

Riemen vast, koop nog als je kunt. Enjoy the ride!

 

UPDATE 6-9-18:
De eerste vallen al weer over me heen. Schrijf je net een positief artikel en maat BTC meteen een dip.
Als je goed kijkt dan zie je dat de dip mooi binnen de trendlijnen blijft. Niks aan de hand!
Zo gaat dat op de beurs en helemaal binnen de volatiele crypto's.

Iedereen is er maar op gespitst om weer te knallen. Heb geduld. Het geld gaat van de ongeduldigen naar de geduldigen. Onderaan (de ena-laatste grafiek) zie je de dip. Als je goed kijkt zie je het dunne lijntje van de Candle naar de onderste lijn gaan en meteen omhoog (dikke deel van de Candle.)

 

UPDATE 2  9-9-18:

Dipje van vandaag valt binnen de lijnen en verwachting. Niks aan de hand. Sterker nog.... Door dit voorspelbaar gedrag wordt de kans op knallen alleen maar groter. De trendlijnen gaan binnenkort kruisen en de druk blijft zo alleen maar oplopen. Zie laatste grafiek.

 

UPDATE 3  21-9-18

Diverse crypto's zitten boven de "hoogste hoog" momenten in een dalende markt. Dat wil zeggen dat inmiddels behoorlijk wat serieuze crypto's de dalende markt doorbroken hebben. We zijn van een Bear market naar een Bull market gegaan. Zoals ik al meerdere malen geschreven heb zullen de Bulls nu gaan knallen.

Enkele crypto's die de dalende trend hebben doorbroken zijn: XRP !!!, XLM, SC, RDD, PAY, NEO, LTC, EOS, DOGE, DGB, BCH, BCC etc....

Zie de onderste grafieken. BTC kan de komende dagen nog tijdelijk zakken naar zo'n $6200. Dit past nog altijd binnen mijn verwachtingspatroon. Vaak is zondags iets minder.

Ik ben er klaar voor. Fantastich om deze ontwikkeling te zien!