BTC, de dalende trend doorbroken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gemakshalve heb ik de trendlijnen een kleur gegeven. De rode lijn is het laagste laag in een dalende trend. De groene het hoogste hoog in een dalende trend. Gisteren heeft Bitcoin de groene lijn doorbroken en is er boven gebleven. Dat wil zeggen dat de Bitcoinkoers zich beter gaat ontwikkelen als dat het de laatste 9 maanden heeft gedaan. De trendbreuk duid erop dat het laat zien weer omhoog te willen gaan.

Dat is goed nieuws!

Zoals ik al meerdere malen heb geschreven denk ik dat Bitcoin in een relatief korte tijd enorm gaat steigen. De grafieken en gebeurtenissen in de markt laten zien dat dit wel eens als een raket kan gaan. Enkele andere coins en tokens hebben de afgelopen weken al laten zien hier ook klaar voor te zijn (zie vorige stukken in mijn BLOG).

Nogmaals: Bitcoin en andere Coins en Tokens zijn op dit moment spotgoedkoop.
Ben je straks (weer) te laat omdat je denkt dat crypto's niet serieus zijn en/of nepgeld is?

De volgende run heeft de potentie om naar zo'n $50.000 te gaan.