Bitcoin in knalt in een uur + $1500 naar $7800, correctie en stabilisatie

Wauw. 1500 Dollar plussen in een uur. Dit niveau is het laatst gezien op 1 augustus jl.

Het is even spannend geweest omdat Bitcoin toch onder de twee trendlijnen terecht was gekomen. Gelukkig voor korte duur.

Deze dip was mede veroorzaakt door Bitfinex die aan het klungelen is met de solvabiliteit. Deze niet betrouwbare beurs heeft ook veel te maken met de Noble Bank, die vorige week op de fles is gegaan, Theter (USDT),die bluft  (hebben niet de $ backup die ze zeggen te hebben) en EOS. Ze hebben allemaal gemeen dat oa. Brock Pierce er een een groot aandeel in heeft. Zeer dubieus.
Ik zou zowieso alle crypto's van alle beurzen afhalen en op je eigen wallets zetten, maar in het bijzonder alles van Bitfinex halen. Nooit ook maar iets met USDT doen en je geregistreerde EOS verkopen. Als je ze niet geregistreerd hebt is er inmiddels een vangnet gemaakt. zie: https://eosauthority.com/unregistered

 

Dit artikel is over twee dagen geschreven. Bovenste deel maandag en dit deel dinsdag.
Gisteren heeft Bitcoin een gezonde correctie laten zien en op dit moment een mooie stabilisatie.

De uitbraak zat er aan te komen. Een maand later als ik in eerste instantie verwachtte, maar goed we hebben m toch gezien.
Mooi om te zien dat BTC zo enorm kan knallen. Zeker nu er zo weinig volume is!

De mensen die nu met crypto's bezig zijn manipuleren of zijn HODLERS. Het grote geld stroomt spoedig binnen waardoor de prijs omhoog gaat. Dit triggert de massa zometeen die ook een graantje mee wil pikken.

Nogmaals: Alle crypto's zijn nu spotgoedkoop, we hebben na een lange dalende markt een stabilisatie gezien, gisteren een langverwachte uitbraak en weer stabilisatie. Hoe veel mooie signalen wil je hebben?

Hieronder nog een grafiek op het moment van schrijven.