Halvering Bitcoin nog steeds in de lucht

De halvering hangt nog steeds in de lucht (eerder genoemd van $4000 naar $2000). De kans wordt m.i. eigenlijk allen maar groter.

Zoals je ziet ontstond er een enorme driehoek (flag) vorm tussen de lijnen 1 en 2.  Als de koers naar het kruispunt werkt dan zal het hoe dan ook een trendlijn moeten kruisen. Dat gebeurde dus ook; naar beneden tot lijn nr 3.

Er heeft zich inmiddels een grotere flag gevormd, nu tussen de trendlijnen 1 en 3. Er gaat dus zo meteen opnieuw een trendlijn doorbroken worden. Er is een behoorlijke kans dat dit naar lijn 4 kan gaan. Hmmm. ca $2000,00.

Omhoog kan natuurlijk ook. We gaan het zien....

Er spelen meer indicatoren mee waarmee ik rekening hou. Ik zet er een aantal op een rijtje en kom voor mijzelf tot een conclusie..

 

Specifiek:

1) De blockchain-technologie achter de schermen draait op volle toeren. Vele nieuwe bedrijven zijn de laatste maanden gestart die zich enkel en alleen met blockchain bezighouden.
2) Malta is omgedoopt tot blockchain-eiland. Dit is inmiddels een implementatiecentrum op blockchain gebied. Hier worden vele blockchain-toepassingen getest op werkbaarheid.
3) De toegankelijkheid, veiligheid en controle op de crypto's en oa. exchanges is toegenomen. (de Exchanges zijn overigens nog niet veilig. snel handelen en wegwezen dus. Cryptos op je eigen wallets zetten!)

Algemeen:

1) Vele Bitcoin critici zien inmiddels toch de bijzondere eigenschappen van de blockchaintechniek. Ze blijven vaak echter bij hun eerdere standpunt dat Bitcoin niks is. Hmmmm. Het een kan niet zonder het ander...

2) De "gewone beurzen" zijn op een punt beland dat de groeicyclus voorbij is en dat de correcties in aantocht zijn. 3) Het bijna eindeloos geld drukken vanuit het niets, Een credietcrisis oplossen met meer crediet.

4) Inflatie die voelbaar hoger is als gezegd wordt.

5) etc.

 

Ik voorzie al een tijdje dat ons huidige geldsysteem vastloopt. Het wordt steeds zichtbaarder.

Kansen te over voor de crypto's. Er is immers een nieuw en eerlijker systeem gecreëerd om naar over te stappen of ernaast te houden.

Mijn conclusie:
De normale beurzen staan op corrigeren/instorten. We begeven ons in een zelfde soort periode die ze vroeger "The roaring 20's" noemden. Het kon niet op. The sky was the limit.

Direct daarna begon echter de grote depressie van 1929. Dit ligt dus nu ook op de loer, maar dan vele malen groter.
Let wel; die crash kwam totaal onverwacht als een donderslag bij heldere hemel!

 

Het is nu een goed moment om crypto's te kopen voor de belegger die geduld heeft. Je kan ook nog even wachten op een eventuele (laatste) dip.

Gezien de chart en al mijn overwegingen waarvan hierboven een aantal genoemd zijn denk ik dat we nog een correctie krijgen tot mogelijk $2000.

 

Let op: Ik ben geen financieel adviseur en geef geen financieel advies. Dit is mijn kijk op de zaken die ik graag met jullie wil delen.