Nieuwe crypto cursussen! (vooraankondiging)

 

De bear market is bijna voorbij en de bull market staat voor de deur.
Reden om weer te starten met de cursussen en workshops.
Naast de basiscursus en de gevorderdencursus komen er meer gespecialiseerde cursussen bij. Deze zijn nu in ontwikkeling en binnen enkele weken klaar.
De bestaande cursussen worden nu volledig ge-update. De ontwikkeling heeft niet stilgestaan. Sterken nog, ondanks dat de financiële waardering van de Munten en Tokens de afgelopen periode gedaald zijn, gaan de ontwikkelingen volle kracht vooruit!

Privacy coins hebben een vaste plek gekregen in de cursussen met Cloakcoin in de spotlight.
Hiervoor is onlangs ook een officiële samenwerking aangegaan met Cloakcoin!

Een van de specifieke cursussen in voorbereiding gaat over gebruiken van tradingbots. Hiervoor zijn we in gesprek met een/de partner op dit gebied om zo het maximale uit deze vorm van traden te kunnen halen.
Deze tradingvorm gaat dag en nacht door omdat je een slim programmaatje voor je hebt werken. Heel veel kleine marges lopen ook hard op...

Cryptoskompas.nl heeft tot doel om zoveel mogelijk mensen (op tijd) op een veilige manier kennis te laten maken met de wereld van crypto's en hier ook inkomen uit te halen en/of vermogen op te kunnen bouwen.
Of je het nu wilt of niet. Werkelijk alles gaat in de zeer nabije toekomst op de blockchain en betalingen met coins nemen spoedig een enorme vlucht.
Ben jij er ook nog op tijd bij voordat iedereen wakker is?

Meld je binnenkort aan voor een cursus en je kan daarna meteen zelf aan de slag. Ook na de cursus kun je voor vragen terecht.