Bitcoin gaat nog één keer de bodem checken op $3200-3500?

 

Update 1: Ik pas de targets hieronder steeds aan afhankelijk van de ontwikkelingen.

 

De laatste dagen waren euforisch. Tientallen miljarden binnen een uur in Bitcoin gepompt en de koers ging door het dak. Bitcoin knalde binnen een uur ruim +22% omhoog. Zo snel kan het gaan. Maar wat hard omhoog gaat komt vaak weer naar beneden. Vele denken dat de bull-run is begonnen. Ik denk nog van niet. Helaas is weer veel "dom geld" ingestapt en we zien de koers weer naar beneden gaan. Meteen verlies op korte termijn. (Op lange termijn niet). Als je net weer hebt aangekocht moet je er gewoon in blijven zitten en wachten op de volgende run.
In eerdere artikelen heb ik al aangegeven dat de markt moet halveren. We hebben nu die enorme klim gezien en het lijkt alsof ik het mis heb. (dat kan natuurlijk altijd). Hou echter nog steeds rekening met de halvering of in ieder geval een laatste bodemcheck op 3500-3850 dollar.
Ik heb in ieder geval op de (voor mij onverwacht hoge top) wat verkocht en weer met nieuwe targets klaargezet voor aankoop. Daarnaast had ik nog wat spaarcentjes die ik al had klaarstaan met targets.
De automatische aankooptargets zijn belangrijk omdat ik dus niet de boot wil missen als Bitcoin kortstondig dipt (inclusief altcoins). Deze aankooptargets kan ik elk moment annuleren of veranderen als ik bijv.  denk dat de koersen anders ontwikkelen.

 

Even een kijkje in mijn keuken:

Aankoop en verkoop targets opgeven kun je makkelijk doen met Bitcoinmeester. Zo van euro's naar crypto's en weer terug in letterlijk een paar seconden.
Ook euro's storten op Bitcoinmeester gaat razend snel.
Dus ik heb daar alles in euro's klaarstaan en crypto's worden pas aangekocht als ze een bepaalde (lage) koers aantikken.
Zo heb ik bijvoorbeeld de volgende targets opgegeven voor aankoop:  (greep uit portfolio)
-als LTC = €45,00 --> Kopen
-als BCH = €220 --> Kopen
-als THETA = €0,07 --> Kopen
-als BTC = €3850 --> Kopen
-als NEO = €8,00 --> Kopen

-als RDD = €0,0015 --> Kopen

 

Dit zijn de targets voor als ik lig te slapen of niet oplet. Als ik achter de laptop zit kan ik elk moment veranderen. Vooralsnog zet ik hier op in. Gaan deze targets gehaald worden? Ik denk het wel, mogelijk ook lager. Ik weet het alleen natuurlijk niet zeker. De tijd zal het leren. 
Heb ik willekeurige coins opgegeven met de targets erbij? Natuurlijk niet! Doe er je voordeel mee, ik noem ze niet voor niets.
WIl je ook Bitcoinmeester uitproberen?
Meld je dan aan via deze link: https://www.bitcoinmeester.nl/?r=100034923

Stuur me een mailtje als je dat gedaan hebt. Ik heb dan nog een cadeautje voor je ;-)

Denk er aan: laag=kopen en hoog=verkopen.

 

Let op: Dit is geen financieel advies, ik ben geen financieel adviseur, ik deel enkel wat ik denk en doe.