Vraag en Antwoord

 

Vraag: 

Wat zijn de risico's als ik in de Crypto's ga?

Antwoord:

Wees in ieder geval bereid om de bedragen die je inzet, te verliezen.

Je wordt makkelijk slachtoffer van Phishing.

De koersen fluctueren enorm. Je kan enorm plussen, wat een euforisch effect geeft maar als het (tijdelijk) naar beneden gaat kan je maag omdraaien.
Je Coins en Tokens zijn niet veilig op de beurzen.
Volg de Basiscursus Bitcoin en Crypto's. Het word dan allemaal duidelijk.
 

Vraag:

Wanneer heb jij je eerste Bitcoin gekocht?

Antwoord

In 2012. Ik deed elke maand mee met de Staatsloterij en won nooit meer dan geld om een nieuw lot te kopen. Ik besloot toen om mijn eerste Bitcoin voor € 25,00 te kopen. Dat was meteen het begin van de hoofdprijs.

 

Vraag:

Hoe kan Bitcoin nu zo veel geld waard zijn?

Antwoord:

Er kunnen er maar maximaal 21 miljoen gegenereerd worden.

Bitcoin is niet te hacken, open source, veilig, gedecentraliseerd, niet te kopieren en niet "bij te drukken".

Het is 100% eerlijk en 100% te vertrouwen . Het heet niet voor niets het waarheidsprotocol.

Steeds meer mensen hechten waarde aan deze eigenschappen en steeds meer mensen vertrouwen het huidige oneerlijke geldsysteem minder.

 

Vraag:

Wanneer had je in de gaten dat Bitcoin iets bijzonders was?

Antwoord:

Ik denk dat het in 2013-2014 is geweest. Ik ging me in de blockchain techniek verdiepen en zag juist daar potentie. Daarnaast de eerlijkheid van de techniek vs. het oneerlijke geldsysteem. 90% van het geld zit immers bij 1% van de superrijken. 10% is maar in omloop. De waarde op de blockchain techniek kan en zal welvaart opnieuw verdelen.

 

Vraag:

Moet ik veel investeren?

Antwoord:

Nee. Zo veel of zo weinig als je wilt of kunt. Het minimum bedrag om Bitcoins te kopen via Bitonic ligt nu op € 200,00. Als je met minder wilt beginnen omdat je geen € 200,00 kan missen dan kan ik wel helpen...

 

Vraag:
Ben je een financieel specialist?

Antwoord:

Nee! Ik heb vanaf 2012 mijn cryptos-huiswerk gedaan. Op basis van wat ik in deze pioniersfase heb geleerd (met vallen en opstaan) ben ik gaan handelen en investeren. Hier zit heel veel tijd in. Dit proces blijft doorgaan. Via deze site deel ik mijn bevindingen.

 

Vraag:

Geef je advies over beleggingen?

Antwoord:

Nee! Ik ben geen financieel specialist. Ik laat enkel zien hoe ik van alles doe en gedaan heb op cryptogebied.
De meeste financieel specialisten moeten trouwens nog wakker worden op Crypto-gebied... De grootste financieel specialisten kunnen absolute Bitcoin Dummies zijn.

 

Vraag:

Waar geef je wel advies over?

Antwoord: Ik geef enkel advies over hoe je veilig in deze wereld kan begeven en handelen en waar je wat kan vinden. Daarnaast laat ik na grondig onderzoek mijn bevindingen weten. Ik daag iedereen uit om zelf ook continue onderzoek te doen en vooral zelf na te denken en keuzes te maken. Iedereen is hier zelf verantwoordelijk voor! Verbeter mij gerust als je denkt dat je zaken beter weet. Daar worden we allemaal beter van.

 

Vraag:

Wat is je missie?

Antwoord:

Zoveel mogelijk mensen, op een veilige manier, zo snel mogelijk kennis te laten maken met de Cryptowereld en z'n mogelijkheden. Het is een bijzondere tijd. Voor het eerst ligt welvaart voor iedereen voor het oprapen!

 

Vraag:

Waarom vraag je geld voor je cursussen?

Antwoord:

Ik heb leergeld betaald en heel veel onderzoek gedaan en doe dit nog steeds. De info die je van mij krijgt in een paar uur is eigenlijk onbetaalbaar en zorgt bovenal dat je bewust wordt van kansen en gevaren. Het is weinig leergeld en snel terugverdiend.